Locaties, octaëders en vortexen 3/9

Gepubliceerd op 26 oktober 2017 om 00:00

Paderborn is de centrale lijn, het centrale lichtbaken, in een grotere octaëder. Uitleg over de begrippen octaëder en vortex volgt verderop in de volgende alinea’s. De vier omliggende punten zijn vortexen.

Deze zijn verbonden met het lichtbaken, met elkaar en met de elementen (in de richting tegen de klok in) vuur, lucht, water en aarde.

Het lichtbaken in Paderborn is verbonden met het element ether en een baken voor Arcturianen en andere lichtwezens.

 

Een van de vier omliggende punten van deze grotere octaëder is de Brocken. Deze is verbonden met het element vuur. En vormt op zichzelf een kleinere octaëder met ook weer vier punten eromheen: Benzingerode, Vienenburg, Riefensbeek en Rothersütte.

Deze vier omliggende punten zijn vortexen. Het lijkt ingewikkeld, maar de vier punten kun je zowel beschouwen als vierkant – de basis van de twee piramides – maar ook als punten op een cirkel.

Een vortex bereikt ook omliggende plaatsen. De vortexen zijn op hun beurt weer verbonden met de elementen (in de richting tegen de klok in) vuur, lucht, water en aarde. De Brocken is verbonden met het element ether. Het is ook de plek waarboven zich een ruimteschip van de Arcturianen bevindt.

Er komt nog een punt ten zuiden, een ten noorden en een ten westen van Paderborn. Ieder van deze punten vormt weer een kleinere octaëder op dezelfde manier als bij de Brocken.

Octaëder

Een octaëder wordt gevormd door vier punten (op de aarde) naar boven en naar beneden te verbinden naar een nieuw centraal punt daarboven en een beneden, de aarde in. Het ziet er vervolgens uit als twee piramides die via de gedeelde basis en een lijn tussen de twee punten met elkaar verbonden zijn: een piramide wijst met de punt naar boven en de andere wijst met de punt naar beneden.

Een octaëder is een eenvoudige maar krachtige vorm om onszelf (binnen en buiten), kosmos en aarde te verbinden, oude energie te transmuteren en de 5de dimensionale energie van de nieuwe aarde neer te zetten.

Octaëder

Vortex

Vortex

Een vortex is een krachtige cirkelvormige wervelende energetische beweging linksom of rechtsom. De cirkel gaat van boven naar beneden van groot naar klein en verder de aarde in weer van klein naar groot. De vier vortexen kun je daarnaast beschouwen als verankering van de kleinere octaëder.

Een vortex heeft een energetisch effect, afhankelijk van de richting. De ene richting is bedoeld om oude energie los te maken, vrij te laten en op te schonen. De andere richting is meestal bedoeld om nieuwe energiestroom toe te laten, op te laden.

Beide richtingen hebben we gecombineerd toegepast. Waarschijnlijk heeft het effecten in meerdere dimensies en wordt hij multidimensionaal verder opgebouwd met hulp van de Arcturianen. In ieder geval ondersteunt het de ascentie van 3D naar 5D, vooral van de aarde.

Naar mijn idee vormt het geheel een holografische vorm, die – voor ons misschien niet zichtbaar – verder in hogere dimensies energetisch wordt ingevuld door de Arcturianen. Een hologram is een vorm die terug te vinden is in het kleinste deel, zich in het klein of groot herhaalt én op die manier ook te vinden is in het grootste deel. Vergelijk de nerven van een blad die zich steeds kleiner verder vertakken.

Zie voor hoe we het lichtbaken en de vortexen hebben neergezet verder onder Werkwijze en leerproces.


«   »