Voltooiing octaëder Paderborn 5/9

Gepubliceerd op 24 november 2017 om 00:00

Bij de Brocken hadden we vier omliggende vortexen op locatie neergezet. De Brocken is nu het middelpunt van een kleine octaëder. We hadden nog drie volgende kleine octaëders te gaan. Deze vormen samen de punten van het vierkant, dat weer de basis vormt van de grote octaëder met middelpunt Paderborn.

Bij deze volgende drie konden we sneller werken en de octaëders in een keer neerzetten door alleen naar het middelpunt op locatie te gaan. Voor de vier vortexen om de middelpunten heen, hoefden we die locaties dus niet meer afzonderlijk te bezoeken. Dat kon Ernst in een energetische beweging doen. Dat was een opstapje in het leerproces.

Naar ons idee vormt het geheel een holografische vorm, die – voor ons misschien niet zichtbaar – verder in hogere dimensies energetisch wordt ingevuld door de Arcturianen.

Deze locaties bezochten we met zijn drieën, Margo, Ernst en ik. Ernst zette op locatie op de hoekpunten van een klein vierkant de vortexen neer en kon ze vervolgens met een energetische beweging naar de juiste plek op de juiste afstand dirigeren. Dat was nieuw. Verder volgden we ongeveer dezelfde werkwijze als daarvoor (opschonen, verbinden en muziek). Met het voltooien van deze drie locaties, inclusief alle vortexen, is de grote octaëder met middelpunt Paderborn compleet.

Op 31 oktober gingen we naar Bottrop (vlakbij Vosselbruch, alter Postweg) in het westen met het element water. Op 11 november naar Bassum (bij de Harpstedter Strasse) in het noorden, element lucht. En op 19 november naar Reiskirchen (vlakbij de Siedlerstrasse) zuiden, element aarde.

Voorbereidend energetisch werk

In onze meditaties voorafgaand aan het bezoeken van de fysieke locaties, deden we energetisch en helend werk op afstand en monitorden het effect daarvan. In het noorden een healing rondom de plaats Seedorf, een legerplaats met veel oude energie en angst. In het westen het opschonen van het Ruhrgebied, waar teveel menselijke energie storend werkte voor de aarde. In het zuiden hadden we al eerder een soort wond in de aarde gezien. Deze hebben we geheeld met “hemelse klei“, zo kregen we van onze spirits door. Ook stuurden we enkele keren helende energie naar de hele aarde.

Onze helende en ziende krachten namen toe. Krachten uit het oude Atlantis, Egypte en wie weet van waar nog meer. Ernst zag steeds helderder en vaker in detail wat er op afstand gebeurde. Hij ervaarde regelmatig prachtige contacten met de aardewezens en Arcturianen. Ook ontving hij een keer een healing van aardewezens, en kreeg te horen dat dat ook als een blijk van wederzijds vertrouwen gewaardeerd werd. Ikzelf ervaarde een keer het onbevangen enthousiaste contact met de aardewezens nadat ik de locatie op Google Maps voor de volgende octaëder in het zuiden bestudeerd had. Wat waren ze blij met onze komst! Ook zag ik mijzelf tijdens een heling van de laatste plek als een roofvogel naar de plek toe vliegen, “the Eagle has landed”. Een heerlijk gevoel overigens.

Bottrop

Bottrop vortexen octaeder Paderborn

Onderweg naar Bottrop, voelden we op zo’n 10 km afstand de aanwezigheid van de Arcturianen, die zich bij ons voegden. We hadden een ritueel bedacht met enkele voorwerpen die de vier elementen vertegenwoordigen. Voor het element lucht hadden we bijvoorbeeld drie veren meegenomen die precies in een wierookhouder pasten. De wierookhouder had echter vier gaatjes. Er was dus nog een gaatje over. De plek werd gemarkeerd door een prachtige beukenboom die onze aandacht trok. Er lag ‘toevallig‘ een vierde veer naast de boom op de grond…

 

Ernst zette de vortexen neer in een klein vierkant en stuurde ze vanaf de hoeken naar de juiste locatie. Margo ondersteunde met piramide energie en zang. We voelden een prachtige en diepe verbinding, liefde en dankbaarheid van en voor de aarde. Toen we klaar waren en de plek verlieten, namen de aardewezens afscheid. Voelbaar als het ruisen van de bomen en Ernst zag ze op de parkeerplaats. Op dat moment brak net de zon door op een verder zwaar bewolkte en regenachtige dag. De punten van de vortexen gingen daarna draaien zo zag Margo toen we alweer op weg naar huis waren. De vier punten liggen ook op een cirkel namelijk.

’s Avonds in onze meditatie voelden Ernst en ik de energie duidelijk dalen. We harmoniseerden onze energie nog verder met een aflevering van Flikken Rotterdam… Blijkbaar hadden we nogal hoog in de energie gezeten. Op dat moment zakte ook de hoofdpijn van Ernst en genoten we van een goede nachtrust.

Bassum

Van te voren kregen we een extra aanwijzing van onze spirits om ons gedrieën bewust met onze intentie te verbinden. Ook was de boodschap “focus” via een engelenkaart van aartsengel Metatron. De dag ervoor zag ik een volledige dubbele regenboog vanuit het keukenraam. Onderweg ontving Ernst enkele healingen van Margo, blijkbaar was dat nodig om nog oude zaken los te laten.

regenboog 10 nov 2017
Bassum  vortexen octaeder Paderborn

We pasten het ritueel dan ook aan door elkaars handen vast te houden, te verbinden en onze intentie hardop uit te spreken. Margo had dit keer ook haar sjamanendrum meegenomen en gebruikt. De energie was bijzonder mooi, goed en krachtig. Het leek overigens of de Arcturianen iets minder voelbaar waren. Onze energetische herinneringen aan onze vaardigheden leken daarentegen sterker te worden. Zodra we ze echter vragen of aanroepen, zijn ze er direct. De plek was midden tussen de windmolens, het element was lucht…

Reiskirchen, tevens voltooiing van de grote octaëder

Ernst kreeg door dat er ook veel mensen aan meewerkten, deels onbewust. Daarom was het ook zo belangrijk het ritueel en onze intentie goed neer te zetten. Het zou als een lichtbaken werken voor iedereen die mee zou doen. Bezieling door “whom it concerns” was het sleutelwoord! Ook zullen er dit keer correcties van de “fouten” van de keren ervoor plaatsvinden. De dag ervoor zag ik een volledige dubbele regenboog vanuit het keukenraam, net als de vorige keer.

 

Reiskirchen  vortexen octaeder Paderborn

Reiskirchen bleek een hele open plek. Ernst zette de vortexen neer. We hebben hiermee nu ook de hele octaëder afgemaakt. Naderhand zag Ernst het gras blauwer dan anders. Margot kreeg door dat de aarde tijd nodig heeft om de nieuwe energie te integreren. Er zijn volop spirits aanwezig zo zag Ernst de avond van tevoren waaronder enkele nieuwe Arcturiaanse stagiaires… Ik voelde een diepe verbondenheid met elkaar en met de plek. Op de terugweg zag ik onderweg plotseling een regenboog. Het leek of die een stukje met ons meereisde, door de snelheid van de auto. Het licht dat we hebben neergezet reist blijkbaar met ons mee…

’s Avonds tijdens meditatie krijgt Ernst de ingeving nogmaals de plek op afstand te bezielen. Dat doen we dus. Maar na deze dag voelde de energie veel rustiger en kregen we tijd om ook fysiek bij te komen. Nu was het werken voor de Arcturianen om de octaëder verder af te maken.

Wij hebben een belangrijk deel afgerond en is het tijd voor ontspanning en rustig af te wachten wanneer het volgende deel van de missie zich zal aandienen. Nu de grote octaëder van Paderborn er staat, wordt onze missie vervolgd door het neerzetten van de drie volgende grote octaëders, maar dan ook door alleen naar het middelpunt te gaan.


«   »