Drie nieuwe octaëders 7/9

Gepubliceerd op 28 december 2017 om 00:00

Begin december was voor de aarde een periode om de octaëder van Paderborn uit te proberen en de helende en transformerende mogelijkheden te onderzoeken… Alles bij elkaar fungeert het als een geheel en heeft meerdere functies.

De octaëder werkt ook als een soort bescherming, zodat de aarde minder last zou hebben van vervuiling, gif, plastic soep e.d. Vooral de verbinding naar de nieuwe aarde werkt voor de oude aarde helend.

De twee aardes zijn dus beter met elkaar verbonden en geven energetische informatie door. Na enkele dagen voelde het beter voor de aarde.

Ernst voelde de dankbaarheid van de aarde!

 

Verder hielden we een vinger aan de pols en deden ter ondersteuning van de aarde onder andere een meditatie waarbij we met alle spirits liefde stuurden naar de aarde. Ook gingen we een keer naar de Kabouterboom, een krachtplaats in Beek die verbindingen met alle tijden heeft. Zodat de aarde zelf oude patronen uit het verleden kon transformeren. Het was opvallend dat wij daar alleen een verbindende rol in hadden. We hoefden niets te doen dan op die plek te zijn met een open hart en de juiste intentie.

Ernst kreeg ondertussen informatie over het energetisch “kopiëren en plakken” van de gemaakte octaëder naar een nieuwe. We gingen in december drie keer op pad, want we hadden nog drie octaëders te gaan. Alle keren gingen vooraf door het “hamelen” dat we eerder in de eerste octaëder hadden gedaan in Hameln en zoals we het proces van transformatie van de “negatieve” energieën vanaf die tijd noemden. Zowel voor het hamelen als het kopiëren van de octaëder hadden we de procedure nu compleet.

12 december – Octaëder Benneveld

Met Margo gingen we allereerst naar een water vlakbij Benneveld om te hamelen. Ter begroeting vlogen er nog drie ganzen over toen Ernst net was begonnen. En natuurlijk was de regen precies op tijd opgehouden.

Iets verderop bij Benneveld volgde het kopiëren van de octaëder. De zon liet zich net even zien door de wolken iets na twaalven, zodat we de richting konden bepalen. In een vierkant met de elementen in de juiste richting, kon Ernst in het midden de vier vortexen maken en naar de juiste plek sturen. Dit twee maal, een voor de noordpunt en een voor de westpunt. Vervolgens vulden we de hele octaëder op met onze liefde en vormden met alle spirits de “wall of love” van deze octaëder en samen met die van Paderborn.

Benneveld Octaëder
Benneveld Octaëder

In Coevorden, bij bakker Bart kon Ernst de octaëder op afstand bijstellen, net zoals we dat in Paderborn hadden gedaan. Extra was een zogenaamde “spanningsboog” zodat deze octaëder met die van Paderborn verbonden was. Ook moest de hellingshoek worden bijgesteld. Groningen kreeg extra energie vanuit de octaëder, dus zonder onze bemoeienis, vanwege de verstoring van de bodem aldaar. De poten van de octaëder werden bijgesteld. De intensiteit werd iets naar beneden bijgesteld, want hij dreigde warm te lopen. Met een automatische tijdklok die Ernst had ingesteld voor de uren daarna. Ook de frequentie zette hij voor de beginfase iets lager dan die van Paderborn. Nu was de octaëder ‘mechanisch’ neergezet, een dag later zou het energetisch in gang worden gezet. Dit vanwege de ‘afregelfase’ en een gewennings- en proefdraaiperiode. Daarna kon pas de frequentie omhoog. Ook die van Paderborn kon dan weer hoger.

’s Avonds sloten we deze bijzondere dag af in onze avondmeditatie, waarin ook opgestegen meesters aangehaakt waren alsook andere spirits die met de aarde te maken hebben gehad.

De dag erna deden we op afstand nog energetisch werk bij de punt in de Noordzee. Ik vroeg hulp van vogels en vissen. Ernst had het punt geënergetiseerd zodat het water goed door kon stromen. De frequentie van beide octaëders kon hoger ingesteld worden. Ernst stelde een andere ‘schaalverdeling’ in, waardoor de frequenties geleidelijker konden worden bijgesteld en de aarde dit gemakkelijker zelf zou kunnen regelen. Ik zag de octaëder gevuld worden met licht en Ernst zag rode lichtgevende wolkjes van energie om de octaëder ter bescherming. De hele octaëder was op dat moment energetisch, dit tot volle tevredenheid van de aarde. “Nice and shiny” hoorde Ernst van onze spirits. Beter dan verwacht!

16 december - Octaëder Ramersbach

De spirits lieten me in de ochtendmeditatie al weten “we will join you this day”. Onderweg werden we begroet door een kraai, bij aankomst bij de Librarer See zagen we een reiger en er was een roodborstje, die overduidelijk met ons meedeed en zelfs lang genoeg voor de foto bleef poseren. Het “hamelen” deden we vervolgens bij de Liblarer See. Margo zag een fontein van energie het water uitkomen toen we terugliepen naar de auto.

Toen volgde bij Ramersbach het kopiëren van de octaëder. Ernst merkte dat het moeilijker was om de vortexen neer te zetten, waarschijnlijk door de krachtige energie van de natuur daar. Aardewezens hielpen mee en waren blij. Ook zetten we met alle spirits weer een mooie “wall of love” neer.

Ramersbach Liblarer See Roodborstje

De aarde werkte zelf mee om het af te stellen, na een aarzelend begin en hulp van Ernst. Het leek erop dat de vierde octaëder (Goirle) ook al zichtbaar werd, als een soort potloodschets. Margo zag lijnen van diverse punten uit de verschillende punten uit hele octaëder en de ander octaëders zich met elkaar verbinden.

Prima dag! We sluiten af bij Margo thuis, waar Ernst spontaan trom speelt en een lied zong, volgens Margo heette het lied “geboorte”…

De volgende dag - na een bijzonder onrustige nacht – vermoedden we dat de aarde aan het experimenteren was geweest. Ook zagen we in de meditatie dat de aarde de octaëder al had omgezet van ‘mechanisch’ naar energetisch. De aardewezens deden mee. Ik zag een krans van bloemen rondom alle randen van de octaëder. Ik vermoedde ook dat de aarde straks met alle octaëders samen kan spelen. Iedere octaëder als een toets van de piano, en samenspel om muziek te maken. Ernst vroeg of de aarde nog iets nodig had en “love” is het antwoord. Natuurlijk doen we dat.

De volgende octaëder van Goirle zou een generale repetitie voor de aarde worden voor het kopiëren van octaëders over de hele aarde.

Ramersbach octaeder
Ramersbach Liblarer See water

21 december - Octaëder Goirle

We gingen “hamelen” bij het Bankven en daar vlak in de buurt hebben we de octaëder neergezet.

De plek voelde voor Margo goed en Ernst zag een blauwe kleur, die naderhand nog sterker te zien was. De aarde deed mee en kopieerde samen met Ernst de octaëder.

Er was hele mooie energie naderhand voelbaar, dat Margo waarnam als roze parelmoerachtig licht. We zagen geen mens daar, wonderlijk dat je zo dichtbij de bebouwde kom toch echt in de “middle of nowhere” terecht kunt komen.

Een van de vortexen leek zelf al naar de juiste locatie te willen gaan en was bijna de richting kwijt, zo merkte Ernst. Hij stuurde deze natuurlijk bij.

 

Goirle octaeder
Goirle octaeder

De aarde regelde het bijstellen ook zelf, al moest Ernst haar enthousiasme en haast wat temperen. Er was immers alle tijd en dat gaf Ernst door. Ook deze octaëder hebben we weer afgesloten met een “wall of love” en natuurlijk iets lekkers...

Die avond kreeg Ernst informatie over de overdracht van het kopiëren van de octaëders tot een wereldwijd grid dat de aarde zelf kon doen. Verder kreeg hij inzicht over vorige levens waarbij hij eerder met dit soort krachtige energieën heeft gewerkt. De finale zou in Bottrop op tweede kerstdag volgen.


«   »