Finale, overdracht en afronding 8/9

Gepubliceerd op 30 december 2017 om 00:00

Op 22 december nodigden we in onze meditatie alle “to whom it concerns” spirits, Merlijn, Arcturianen uit om eerste kerstdag mee te doen met het hamelen bij de Waal. We voelden hele hoge energie en ongelooflijk veel Liefde. Ook zag en voelde Ernst groen licht van wezens van de groene planeet, waar we een tijdje geleden kennis mee hadden gemaakt. Ik zag blauw licht van de Arcturianen.

De dag daarna nodigden we mensen en tegengestelde energieën uit, die getransformeerd wilden en mochten worden. Er was inmiddels zoveel ‘mankracht’ aan spirits dat we het groots konden aanpakken. Het zou immers wereldwijd werken!

Het “hamelen” zat overigens niet in het oorspronkelijke plan, maar dit hele plan was in ons leven niet eens gepland, dus dit was plan b in plan b…

Margo was in Losser waar ze piramides had gemaakt en ze zag lijnen van de piramides naar de octaëder ontstaan. Ernst zag een gouden koord van de zon naar de aarde.

Hamelen op 25 december

Op eerste kerstdag deden we het hamelen bij de Waal vlakbij ons huis. Margo zag een parelmoeren lijn over de rivier naar de Noordzee en verbonden via alle zijtakken met andere rivieren. Over de Noordzee waaierde deze uit tot een groot energieveld. Ze zag ook een groene kleur en toen we klaar waren meer paars of violet. Het leek verbonden met het 7e chakra van mensen, waardoor nieuwe ontwikkelingen versneld konden gebeuren. We voelden een zeer krachtige energie en Ernst zag een blauwe kleur in het gras. Ik voelde al enkele dagen ascentie verschijnselen en hoge energie, dus blijkbaar was ik zelf al bezig deze nieuwe energie te integreren.

Verder hadden we – op advies van de spirits – een emmer water in de tuin gezet. Waarschijnlijk was dit symbolisch bedoeld om achtergebleven krachten nog gelegenheid te geven alsnog mee te doen met het hamelen.

Hamelen bij de Waal

Overdracht op 26 december

Voor de overdracht gingen we naar de plek bij Bottrop waar we al eerder geweest waren voor de vortexen. Dit punt was de westelijke punt van de octaëder van Paderborn en nu het middelpunt van de vier geplaatste octaëders. Van hier uit kon de aarde zelf de octaëders kopiëren en zouden de Arcturianen vortexen kunnen kopiëren naar de gewenste plekken.

Overdracht Bottrop

Na enkele politiewagens onderweg, begrepen we dat we alert moesten zijn. De navigatie stuurde ons de verkeerde kant op. Gelukkig konden we op het schermpje de kaart op enig moment uitzoomen en zagen dat we heel dichtbij zaten en alleen nog een niet-doorgaand weggetje in hoefden te rijden.

Bij aankomst werden we begroet door een kraai. De boom, die we al kenden van ons eerdere bezoek kraakte dit keer aan alle kanten. Het voelde bijzonder om weer terug te zijn op deze plek.

We begonnen door ons met elkaar, de aarde en de spirits te verbinden en onze intentie uit te spreken. De procedure voor overdracht naar de aarde voerden we uit met een ritueel waarbij we onder andere een plattegrond van de vier octaëders in de aarde begroeven. De procedure van overdracht van de vortexen aan Arcturianen deed Ernst door vier vortexen te maken, te verkleinen en in een open potje te doen. Symbolisch hadden we een berg gemaakt die de Brocken vertegenwoordigde. Een blauwe sjaal in een ring daarop stond voor het ruimteschip van de Arcturianen.

Deze keer deden ook de wezens van de groene planeet mee om de aarde en de aardewezens te helpen waar nodig. Ze waren blij dat Ernst ze dit vroeg. Wij kunnen zelf via het bergkristal verbinding houden en wanneer nodig kan de aarde onze hulp inroepen.

Na afronding van deze twee procedures waren we klaar met dit project. Het voelde allemaal heel goed en we voelden een prachtige verbinding. De aarde is voorzichtig al bezig, zo voelde Ernst onderweg naar huis. De energie bij thuiskomst voelde alsof we terugkeerden van een vakantie, kortom het was even omschakelen...


«   »