Energetisch werk

Zoals een schilderij de hand van de schilder laat zien, laat ons werk zien hoe wij werken. Al ons werk is illustratief voor onze unieke energetische signatuur. Je kunt deze energie via ons werk proeven en zelf aanvoelen of dat bij jouw energie past. Als je bij ons komt voor meditaties, massages of healingen, zul je deze energie ervaren.

Een aanzienlijk deel van ons energetisch werk doen wij echter voor Moeder Aarde en de collectieve transitie naar de Nieuwe Wereld. Wat wij doen, hebben we tot nu toe veelal achter de schermen gedaan. Ons eerste en tevens omvangrijkste energetische project betrof het energetisch grid voor de aarde. Dit project hebben we toendertijd uitgebreid beschreven en vind je ook terug in ons blog. Hieronder vind je een korte beschrijving, enkele citaten en links naar de betreffende blogberichten. 

Project Energetisch Grid

Hieronder de links naar de blogberichten van het project Energetisch Grid. Dit project leidde tot vier grote energetische octaëders en bijhorende vortexen in Nederland en Duitsland. Multidimensionaal worden de heilige geometrische vormen verder ingevuld door de Arcturianen tot een energetisch intelligent en holografisch systeem dat door de aarde gebruikt kan worden om zichzelf in haar huidige vorm te helen, te beschermen én te ondersteunen in haar ontwikkeling en transitie naar de vijfde dimensie ofwel de Nieuwe Aarde. 

Een aanvulling op de beschrijving van onze rol waarover je in het blogbericht “Ons team 2/9” meer kunt lezen: Ernst en ik zijn “ground crew Gridmasters”. Verder doen er veel mensen op aarde mee, bewust of onbewust, via hun Hoger Zelf, zij zijn “Gridworkers”.


"Het voelt heel gewoon en heel bijzonder tegelijkertijd"

"Voor ons is het een grote oefening in eenvoud (liefde is simpel), vertrouwen en overgave"

voorbereiding met meditaties

"Arcturianen zijn bijzonder liefdevolle wezens van een hogere dimensie en helpen ons en de aarde met de ascentie naar de 5de dimensie. Dit doen ze heel graag en je kunt ze altijd om hulp vragen."

"Heel belangrijk om te weten dat spirits en Arcturianen, hoezeer ze soms staan te popelen, niets doen zonder onze toestemming of zonder dat wij het vragen!"


"Het lichtbaken in Paderborn is verbonden met het element ether en een baken voor Arcturianen en andere lichtwezens"

"Een vortex heeft een energetisch effect, afhankelijk van de richting. De ene richting is bedoeld om oude energie los te maken, vrij te laten en op te schonen. De andere richting is meestal bedoeld om nieuwe energiestroom toe te laten, op te laden."

Vortex

“Paderborn ligt op een belangrijke Leylijn. Het wordt een geometrische vorm, zo kregen we door... Ernst krijgt informatie over een vortex. Hij heeft tot dan toe nog nooit gehoord van vortexen… We verzamelen vervolgens ook informatie via internet.”

"...de boosheid haalde uiteindelijk een enorme kracht in hem naar boven en in een simpele krachtige healende beweging – ik kon op tijd bukken – maakte Ernst de betreffende regio volledig energetisch schoon"

Dom Paderborn

"Onze helende en ziende krachten namen toe. Krachten uit het oude Atlantis, Egypte en wie weet van waar nog meer"

"Toen we klaar waren en de plek verlieten, namen de aardewezens afscheid. Voelbaar als het ruisen van de bomen en Ernst zag ze op de parkeerplaats. Op dat moment brak net de zon door op een verder zwaar bewolkte en regenachtige dag."

Bottrop vortexen octaeder Paderborn

"Het beeld dat hij kreeg, zag er ongeveer uit als de rattenvanger van Hameln, het verhaal van de fluitspeler die alle ratten met zijn fluitspel met zich meelokte en voorgoed het water in deed verdwijnen en zodoende Hameln van een rattenplaag wist te verlossen..."

Hameln water

"Onderweg werden we begroet door een kraai, bij aankomst bij de Librarer See zagen we een reiger en er was een roodborstje, die overduidelijk met ons meedeed en zelfs lang genoeg voor de foto bleef poseren"

"Iedere octaëder als een toets van de piano, en samenspel om muziek te maken. Ernst vroeg of de aarde nog iets nodig had en "love" is het antwoord. Natuurlijk..."

Ramersbach Liblarer See Roodborstje

"Margo zag een parelmoeren lijn over de rivier naar de Noordzee en verbonden via alle zijtakken met andere rivieren. Over de Noordzee waaierde deze uit tot een groot energieveld."

Hamelen bij de Waal

"Ook maakten we een “wall of love” in alle octaëders, waarbij we ons met alle spirits verbonden en liefde vanuit het middelpunt als cirkels in het water naar alle randen lieten stromen."

"Wij kunnen zelf via het bergkristal verbinding houden en wanneer nodig kan de aarde onze hulp inroepen."

Bergkristal verbonden met Paderborn