Links

Ook wij hebben bronnen die ons inspireren. Bronnen waaruit we ons energetisch opladen, ontspannen of worden geholpen in onze eigen processen. We zoeken ze op of ze komen op ons pad. Onze energetische voeding.

Naast liefdevolle mensen en spirits uit onze directe omgeving zijn dat onze krachtplek in de achtertuin, workshops, boeken, Startrek, feel good films, Midsomer Murders of de Mooiste Sprookjes... maar dat zou toch een te lange lijst worden.

Hieronder enkele links die we graag met je willen delen:

De channels van The 9D Arcturian Council door Daniel Scranton hebben bij ons onze eigen verbinding met de Arcturianen wakker gemaakt. Regelmatig horen wij bij het luisteren naar deze channels boodschappen die voor ons bedoeld lijken te zijn.

Een van de channels van the Group door Steve Rother was de aanzet voor ons energetisch werk. 

Zodra wij (individueel of samen) ondersteuning nodig hebben in onze persoonlijke proces, vanwege onze eigen blinde vlekken of andere onbewuste zaken, helpt een consult met Anja ons altijd verder.

Nijmegen is rijk aan krachtplaatsen en op deze site meer energetische achtergronden daarover. Heerlijke plekken om op te laden en soms energetisch werk te doen.

Een bijzondere krachtplaats in Duitsland, waar wij verbinding voelen met de bewoners van de binnenaarde.

Toen wij meer van onze verborgen geschiedenis gingen begrijpen en over het spel met de duistere tegenkrachten in onze huidige wereld, kwamen we al snel op deze site. Met heldere beknopte uitleg over allerlei begrippen in alfabetische volgorde.

Heerlijke helende meditatiemuziek, gratis te beluisteren en te downloaden.

Onze evenementen plaatsen wij ook op deze Spirituele Agenda. Op dit platform vind je meerdere spirituele evenementen overzichtelijk gerangschikt. Iedereen die spirituele evenementen aanbiedt, kan zelf een eigen gratis account aanmaken.