Ons team 2/9

Gepubliceerd op 23 oktober 2017 om 00:00

Ernst en ik doen dit niet alleen. We werken samen met onze gidsen, Arcturianen, mensen, aardwezens en moeder aarde. In deze missie hebben we spirits uitgenodigd die op de een of andere manier betrokken zijn bij de betreffende plekken, bij ons werk. In onze meditatie nodigen we vaak iedereen die het aangaat uit ofwel “to whom it concerns”.

We vormen sámen een groot team. Dit is hoe ware cocreatie werkt. Zo werkt de 5de dimensie, “we are all one”. Het is op deze manier werkelijk ongelooflijk krachtig en fantastisch wat we hebben neergezet!

Iets meer over ieders rollen:

Onze gidsen met ons hoger zelf zijn ons directe spirituele team. Wij hebben geen idee hoeveel dat er zijn. Voor ons is het voldoende hun aanwezigheid en verbinding te weten en voelen.

Verder zijn er mensen in onze omgeving die ons bewust of onbewust helpen. Twee wil ik er noemen, al kunnen het er gerust meer zijn.

Allereerst onze vriendin Margo die nauw betrokken is bij wat wij doen. Ze ondersteunt ons energetisch, spiritueel en is bovendien een zeer bekwaam reader. Op de juiste momenten geeft ze net de juiste dingen door. Daarnaast werkt ze al jaren met pyramide- en octaëderenergie.

Een andere vriendin van Ernst helpt ons onbewust met de energie die ze bij zich heeft. Voor Ernst was dat al een tijdje duidelijk dat haar elfenenergie hem hielp en in balans brengt. In deze missie was die energie nodig. Blijkbaar maken we soms gebruik van de zuiver energetische verbinding met mensen, kortom de verbinding die we op zielsniveau hebben.

Arcturianen zijn bijzonder liefdevolle wezens van een hogere dimensie en helpen ons en de aarde met de ascentie naar de 5de dimensie. Dit doen ze heel graag en je kunt ze altijd om hulp vragen. Omdat ze van een hogere dimensie zijn, zijn ze met ons blote oog niet zichtbaar. Hun ruimteschepen waarmee ze naar de aarde zijn gekomen, zijn dat dus ook niet. Als wij ze zien en horen is dat via onze meditaties en dromen, dus als we zelf verbinding maken met een hogere bewustzijn of met de 5de dimensionale energie.

De aardwezens hebben we bij deze missie uitgenodigd omdat ze direct betrokken zijn bij moeder aarde en de plekken waar we geweest zijn. Zij zijn bijzonder blij met deze verbinding. Net als moeder aarde! We merken dat in de vorm van voeling met bomen, ruisen van de wind, vogels, insecten of de bijzondere sfeer of stilte in de natuur. Ongelooflijk mooi!

In de voorbereiding kreeg Ernst contact met een spirit die monnik geweest bleek te zijn in de kloosterruïne Walkenried. Walkenried is een van de plekken rondom Benzingerode die we bezocht hebben om oude en nieuwe energie met elkaar te integreren. Blijkbaar heeft hij ons naar de juiste plek geleid.

Dan nog iets over onze eigen rollen in deze missie:

Ernst is vooral energetisch healer en beheerst het vortexmeesterschap en aardehealing. Kwaliteiten die hij mee heeft genomen hier op aarde en nu in hem steeds wakkerder worden. Daarin is hij leidend (soms ook lijdend, want de hoge energie vergt soms het nodige).
Ik (Vera) ben natuurlijk de schrijver en documentalist. Ondersteuner in praktische zin. Verder doe mee met de diverse healingen en zie en voel vaak wat er gebeurt. Dat versterkt en bekrachtigt hetgeen we neerzetten. Verder krijgt hij van mij – bijvoorbeeld bij twijfels – de welbekende maar altijd liefdevolle “schop onder de kont”…

Tot slot: Ernst en ik hebben de regie hierbij. Heel belangrijk om te weten dat spirits en Arcturianen, hoezeer ze soms staan te popelen, niets doen zonder onze toestemming of zonder dat wij het vragen!


«   »