Healing

Ernst biedt healing aan, in de vorm van Shamballa, Reiki of een combinatie van beiden. Ernst is Reiki master, maar de healingen zijn ook gebasseerd op de nieuwe energie, zodat er soms mooie nieuwe vormen van healing kunnen onstaan. Bij Reiki energie houd je de handen op het lichaam en geef je de energie door aan het lichaam zelf. Bij Shamballa geef je de energie door aan het energetisch lichaam, waarbij je de handen boven het lichaam houdt. Deze vorm is wat subtieler en gaat vaak ook wat sneller.

Wij zijn voortdurend bezig onze healing kwaliteiten te updaten. Ook gebeurt het dat we downloads krijgen voor nieuwe vaardigheden toegepast op de energie van deze tijd.

Let op: Een healing kan ook gecombineerd plaatsvinden tijdens een meditatieve sessie of energetisch consult samen met Ernst en Vera.  

Verder werkt Ernst ook met de energie van de Cintamani steen en de Egyptische Ankh. 


Massage

De massage is gebaseerd op ontspanningsmassage die zijn oorsprong vindt in de klassieke massage. Bij de ontspanningsmassage worden alle belangrijke spiergroepen gemasseerd, waardoor er als vanzelf ontspanning optreedt.

De massage die Ernst aanbiedt, is echter meer gericht op ervaren, voelen, bewust worden, een totale "feel good" ervaring en totale lichamelijke ontspanning.

Bij een energetische massage gaat het ook om het doorgeven van Reiki energie, wat logisch is, omdat je bij Reiki energie je handen op het lichaam houdt, alleen bij een combinatie met massage verplaats je je handen.

Bij een energetische massage geeft Ernst vaak een healing met Shamballa energie vooraf, wat ook een sterk ontspannend effect heeft, zodat de eigenlijke massage fijner verloopt.  

Massage

En verder

Vooraf bespreken we jouw hulpvraag of het doel bij een healing. Indien van toepassing bespreken we hoe een massage zal verlopen, wat gemasseerd wordt, op welke manier, en wat niet en of er eventuele medische beperkingen zijn. Dit alles onder het genot van een kopje thee. Daarna is er ruimschoots tijd om weer bij een kopje thee of water je ervaringen te delen.

Wij hebben hier een aparte ruimte voor, die energetisch is gereinigd. Er is volop gelegenheid om jouw wensen en ervaringen te kunnen bespreken. Er is zachte muziek en eventueel wierook. De ruimte is natuurlijk goed geventileerd en verwarmd.

Afspraak voor massage, energetisch consult of healing

Massages, consulten en healingen zijn op afspraak. Alle afspraken zijn bij ons thuis in Nijmegen. Bij het bevestigen van de afspraak, krijg je ook praktische info en ons adres. Individuele afspraken kunnen bij praktische bezwaren ook bij jou thuis plaatsvinden.


Onze diensten zijn kosteloos. Vrijwillige bijdragen achteraf ontvangen we in dankbaarheid.