Meditaties

Ernst en Vera gebruiken een actieve vorm van mediteren met uiteenlopende en vaak verrassende resultaten. Bij deze vorm van mediteren focus je op een intentie, vraag, healing, situatie, thema, huis of plek… Kortom ‘alles’ is mogelijk. Je kunt ook zonder dat alles afstemmen op het hier en nu. Soms komt er een inzicht van binnenuit, soms krijg je een boodschap via een van je gidsen of spirits. Soms krijg je een healing, soms maak je een reis… Soms kom je simpelweg tot diepere verbinding met jezelf. 

De meditaties doen Vera en Ernst samen met jou (individueel) of met enkele anderen (in een kleine groep). De deelnemers versterken elkaar, en vullen elkaar aan. Vera en Ernst zorgen samen met de aanwezige spirits voor een ondersteunende (groeps)energie. We bepalen met elkaar hoe we de middag zullen invullen. Meestal ontstaat het programma ongedwongen en past precies bij de groep en het moment. Na afloop van een meditatie delen we onze ervaringen met elkaar.

Meedoen

Meestal zijn de groepsmeditaties op een zaterdagmiddag. Individuele sessies op afspraak. Alle afspraken zijn bij ons thuis in hartje Nijmegen. Bij het bevestigen van de afspraak, krijg je meer info over ons adres en praktische info. Individuele afspraken kunnen bij praktische bezwaren ook bij jou thuis plaatsvinden.

Tijdens de meditatiemiddag van 27 november ervaren we mooie verbinding en afstemming met elkaar. De volgende is op zaterdag 11 december van 14-17 uur. 

De meditatie middag van zaterdag 11 december is VOL geboekt. Je kunt nog wel reageren via de knop hieronder. Dan kom je op de reservelijst en krijg je een mail met de datum van de volgende bijeenkomst in januari.


Onze diensten zijn kosteloos. Vrijwillige bijdragen achteraf ontvangen we in dankbaarheid.