Meditaties

Ernst en Vera gebruiken een actieve vorm van mediteren met uiteenlopende en vaak verrassende resultaten. Bij deze vorm van mediteren focus je op een intentie, vraag, healing, situatie, thema, huis of plek… Kortom ‘alles’ is mogelijk. Je kunt ook zonder dat alles afstemmen op het hier en nu. Soms komt er een inzicht van binnenuit, soms krijg je een boodschap via een van je gidsen of spirits. Soms krijg je een healing, soms maak je een reis… Soms kom je simpelweg tot diepere verbinding met jezelf. 

De meditaties doen Vera en Ernst samen met jou, individueel of met enkele anderen in een kleine groep van maximaal 6 deelnemers. De deelnemers versterken elkaar, en vullen elkaar aan. Vera en Ernst zorgen samen met de aanwezige spirits voor een ondersteunende (groeps)energie. We bepalen met elkaar hoe we de middag zullen invullen. Meestal ontstaat het programma ongedwongen en past precies bij de groep en het moment. Na afloop van een meditatie delen we onze ervaringen met elkaar.

Let op: Een healing kan ook gecombineerd plaatsvinden tijdens een meditatieve sessie of energetisch consult samen met ons.

Afspraak voor een meditatie, energetisch consult of healing

Meditaties zijn op afspraak. Alle afspraken zijn bij ons thuis in Nijmegen. Bij het bevestigen van de afspraak, krijg je ook praktische info en ons adres. Individuele afspraken kunnen bij praktische bezwaren ook bij jou thuis plaatsvinden.


Onze diensten zijn kosteloos. Vrijwillige bijdragen achteraf ontvangen we in dankbaarheid.