Over ons

We hebben allemaal onze unieke kwaliteiten van Thuis meegenomen om hier op aarde te gebruiken. Ernst is vooral een Master Healer en Vortexmeester. Vera is vooral een Master teacher. In 2016 kruisten onze wegen en vanaf die tijd werken en leven wij samen. Ernst kreeg bij onze eerste ontmoeting al in zijn oren gefluisterd, al klonk dat voor hem als een innerlijke schreeuw, SAMENWERKEN. We hadden toen geen flauw idee waar dat toe zou leiden. Ondertussen doen wij ons gezamenlijk energetische werk met bijzonder veel liefde en toewijding. Onze persoonlijke ontwikkeling verloopt sindsdien ongelooflijk snel.

Ernst

Ernst Tielenius Kruythoff

Vera

Vera Ros

Wij ontdekken daardoor niet alleen onze unieke kwaliteiten en creatieve en helende vermogens, maar leren bovenal verbinding te maken met de krachtige onvoorwaardelijke liefde in ons hart. We hopen iedereen die met ons in aanraking komt en met wat wij uitstralen, te inspireren.

Wij worden liefdevol en altijd ondersteund door onze persoonlijke gidsen en spirits vanuit diverse uithoeken van het universum. Ook voor onszelf is dit een voortdurend proces van ontwikkelen, bewustwording en groei. Het is een prachtig avontuur dat wij via Ravenster willen delen.

Twee weetjes

  • RAVENSTER is een anagram van onze voornamen VERA ERNST.
  • Ravenster is geen bedrijf. De grootste 'afnemer' van ons energetisch werk is Moeder Aarde.

Energetisch werk voor de aarde

We hebben een keer ons energetisch werk uitgebreid gedocumenteerd. Dit betrof het Energetisch Grid voor de aarde. Een project dat we in 2017 hebben voltooid. Een samenvatting hiervan vind je hier.