Energetisch werk voor de aarde

Zoals een schilderij de hand van de schilder laat zien, laat ons werk zien hoe wij werken. Al ons werk is illustratief voor onze unieke energetische signatuur. Je kunt deze energie via ons werk proeven en zelf aanvoelen of dat bij jouw energie past. Als je bij ons komt voor meditaties, massages of healingen, zul je deze energie ervaren.

Een aanzienlijk deel van ons energetisch werk doen wij echter voor Moeder Aarde en de collectieve transitie naar de Nieuwe Wereld. Wat wij doen, hebben we tot nu toe veelal achter de schermen gedaan. Ons eerste en tevens omvangrijkste energetische project betrof het energetisch grid voor de aarde. Dit project hebben we toendertijd uitgebreid beschreven.

Hieronder een samenvatting. Wil je meer weten, neem gerust contact met ons op.

Samenvatting Project Energetisch Grid

In de periode september tot en met december 2017 zijn Ernst en ik bezig geweest met een energetisch project voor Moeder Aarde. Dit leidde tot vier grote octaëders en bijhorende vortexen in Nederland en Duitsland. Multidimensionaal worden de heilige geometrische vormen verder ingevuld door de Arcturianen tot een energetisch intelligent en holografisch systeem dat door de aarde gebruikt kan worden om zichzelf in haar huidige vorm te helen, te beschermen en te ondersteunen in haar ontwikkeling en transitie naar de vijfde dimensie ofwel de Nieuwe Aarde.

We sloten het project af met een overdracht waardoor Moeder Aarde – met hulp van Arcturianen en Aardewezens – verder zelf een energetisch grid van octaëders en vortexen rondom de aarde kan vormen.

Overzichtskaart Energetisch Grid, klik voor vergroting


De voorbereidingen voor het project begonnen al eerder. Waarschijnlijk werden we al jaren eerder door ons Hoger Zelf en onze gidsen voorbereid op onze nieuwe missie met bijhorende vaardigheden en verhoging van onze energie. Benodigde kwaliteiten die we van Thuis hebben meegenomen, werden aangewakkerd. Een belangrijke aanleiding voor het versneld uitvoeren van deze missie was een indringende boodschap in mei van dat jaar van Steve Rother over de uitputting van de huidige vorm van de aarde.

We deden dit niet alleen, maar samen met ons Hoger Zelf, ons team van Spirits, Arcturianen, Aardewezens en mensen, die soms onbewust via hun Hoger Zelf meewerkten. We vormden samen een groot team met gelijkwaardige teamleden. Dat is hoe co-creatie in de vijfde dimensie werkt!

Ernst is vooral channel, energetisch healer en beheerst het vortexmeesterschap. Vera heeft een meer ondersteunde rol, channelt en versterkt de energie. Wij zijn beiden een verbindende schakel in het universum tussen mensen, aarde en spirits. Spirits die er zijn om ons, de mensheid en de aarde, te ondersteunen in deze ascentie. Daarnaast ging Margo (healer, channel en piramide energiewerker) meestal mee op locatie en ondersteunde ons energetisch. Onze rol – als mens – was ook initiërend. Spirits komen pas in actie als wij ze vragen!

Een aanvulling (2022) op de beschrijving van onze rol: Ernst en ik zijn “ground crew Gridmasters”. Verder doen er veel mensen op aarde mee, bewust of onbewust, via hun Hoger Zelf, zij zijn “Gridworkers”.

De informatie en locaties kregen we door van onze spirits. We kregen door dat we in Duitsland zouden beginnen. Verder kregen we informatie over het werken met kristallen, elementen, beweging en geluid (blokfluit, sjamanendrum en zingen) voor de rituelen. Naarmate we verder gingen met het  project leerden we nieuwe mogelijkheden en krachten kennen en paste onze energie zich aan.

Bij de allereerste octaëder bezochten we bijvoorbeeld alle vier hoekpunten om de betreffende vortexen te maken. Bij de daaropvolgende octaëders konden we echter vanuit het middelpunt op afstand vier vortexen in een keer maken en naar de juiste plek sturen. Onze helende en ziende krachten uit het oude Atlantis, Egypte en wie weet van waar nog meer, namen toe. Ernst kon na het plaatsen van een octaëder op afstand de frequentie en intensiteit regelen en aanpassen. Gaandeweg leerde de aarde hoe ze dit zelf kon doen en leerde de aarde nog meer hoe ze kon werken met de energie van de octaëder.

Een octaëder is een eenvoudige maar krachtige dubbele piramide vorm om dimensies met elkaar te verbinden, oude energie te transmuteren en de 5D energie van de nieuwe aarde neer te zetten.

Een vortex is een krachtige cirkelvormige wervelende energetische beweging linksom of rechtsom. De ene richting is bedoeld om oude energie los te maken, vrij te laten en op te schonen. De andere richting is meestal bedoeld om nieuwe energiestroom toe te laten, op te laden.

Een extra ritueel met een lemniscaat (oneindigheidsteken) zorgde ervoor dat we oude tegengestelde 3D krachten konden uitnodigen om via water te transformeren en zodoende een step-up te maken naar de nieuwe 5D energie. Dit ritueel noemden we “hamelen” naar de plaats in de octaëder waar we dit ritueel voor het eerst uitvoerden en naar het verhaal van de “Rattenvanger van Hamelen”. Bij de daaropvolgende drie octaëders werd dit ritueel vervolgens standaard uitgevoerd.

Octaƫder

Octaëder

Vortex

Vortex

Lemniscaat

Lemniscaat

Paderborn, lichtbaken

Kathedraal Paderborn, centrale lichtbaken voor het Grid

Ook maakten we een “wall of love” in alle octaëders, waarbij we ons met alle spirits verbonden en liefde vanuit het middelpunt als cirkels in het water naar alle randen lieten stromen. Voordat we de informatie over het kopiëren van de octaëders zouden overdragen aan de aarde volgde nog een keer het “hamelen”. Er was zoveel ‘mankracht’ aan spirits dat we het groots konden aanpakken. Het zou die keer immers wereldwijd werken! Het “hamelen” zat overigens niet in het oorspronkelijke plan, maar dit hele plan was in ons leven niet eens gepland…

Voor de overdracht gingen we naar de plek bij Bottrop waar we al eerder geweest waren voor de vortexen. Dit punt was de westelijke punt van de octaëder van Paderborn en nu het middelpunt van de vier geplaatste octaëders. Van hier uit kan de aarde zelf de octaëders kopiëren en zouden de Arcturianen vortexen kunnen kopiëren naar de gewenste plekken.

Na afronding van deze twee procedures waren we klaar met dit project. Alleen als het nodig is, kan Moeder Aarde onze hulp nog inroepen.