Blog

Via onze meditaties, dromen en sessies met onze spirits stemmen wij regelmatig af op wat voor ons belangrijk is. Zodoende bereikt ons een schat aan informatie die van belang is voor ons, de mensheid en de nieuwe wereld. Datgene wat we willen delen met de wereld plaatsen we in de vorm van een  blogbericht hieronder. 

Interpreteren van dromen

Droombeelden zijn een vertaling van de energie. In dromen bestaat bijvoorbeeld géén aardse tijd. Door onze dromen te delen, gronden of verankeren wij deze energie vanuit het energetische/astrale naar het aardse. En als het bij jou resoneert, kun je zelf voelen wat het bij jou doet.

De frequentie van liefde

Onlangs werd ik midden in de nacht wakker. Ik kwam van ver, uit hogere sferen, dat voelde ik wel. De woorden “love frequency” kwamen plots in mij op en ik wist direct waar dat mee te maken had. De dag ervoor had ik iets gelezen over ‘groeien van ego- naar hartgedragen bewustzijn’ en dat leek op dat moment een mooi onderwerp voor een blog... Maar eerlijk gezegd was ik moe geworden van de lange teksten in artikelen en boeken, ondanks dat over dit onderwerp mooie dingen geschreven zijn. 

Lees meer »

Aangeraakt

Wat er voor de ene ziel uitziet als een dwaalspoor is voor een ander een toeristische route vol uitdagingen en ontdekkingen op de reis in het aardse. Zie en respecteer deze keuze. Geef de ziel de ruimte. Het is niet de bedoeling dat je iemands probleem overneemt of iemand probeert te redden van iets. Het universum herinnerde mij liefdevol aan deze wijze inzichten toen ik Oda leerde kennen.

Lees meer »

Wat Janet ons nalaat

Niets gebeurt zomaar in dit universum of zonder dat het wordt opgemerkt. Het overlijden van Janet Ossebaard brengt een - voor sommigen ongemakkelijke en onvoorstelbare - waarheid aan het licht, wellicht nog ongemakkelijker dan wat ze met haar levenswerk heeft gedaan. 

Lees meer »

Het universum voelt met ons mee

Niet alleen de aarde ascendeert, het hele universum doet mee. Een onderdeel hiervan is transformatie van onze collectieve pijn van eeuwen op aarde, op individueel niveau van vele levens… Pijn wil gevoeld worden, maar er is meer. Het wil losgelaten worden, maar niet vergeten. Vandaar dat we dit terugzien in vele herdenkingen “opdat wij niet vergeten”. Het roept om erkenning net zolang tot het he-le-maal gezien wordt, in al zijn volle lelijke en afschuwelijke omvang.

Lees meer »

3D+ en de shift

Het zag er in augustus even naar uit dat de shift heel dichtbij was. Er was sprake van een bedreigende situatie op aarde. In ieder geval hebben we een momentum van energie opgebouwd. En er is vanwege die dreiging ingegrepen door de lichtkrachten. De aarde is momenteel ook bezig met een upgrade van energie. Ze gaat verder…

Lees meer »