Blog

Via onze meditaties, dromen en sessies met onze spirits stemmen wij regelmatig af op wat voor ons belangrijk is. Zodoende bereikt ons een schat aan informatie die van belang is voor ons, de mensheid en de nieuwe wereld. Datgene wat we willen delen met de wereld plaatsen we in de vorm van een  blogbericht hieronder. 

Interpreteren van dromen

Droombeelden zijn een vertaling van de energie. In dromen bestaat bijvoorbeeld géén aardse tijd. Door onze dromen te delen, gronden of verankeren wij deze energie vanuit het energetische/astrale naar het aardse. En als het bij jou resoneert, kun je zelf voelen wat het bij jou doet.

3D+ en de shift

Het zag er in augustus even naar uit dat de shift heel dichtbij was. Er was sprake van een bedreigende situatie op aarde. In ieder geval hebben we een momentum van energie opgebouwd. En er is vanwege die dreiging ingegrepen door de lichtkrachten. De aarde is momenteel ook bezig met een upgrade van energie. Ze gaat verder…

Lees meer »

De paradox van de sleutel en het slot

Droom van vannacht: ik ben op een plek, een zwembadachtige omgeving. Er zijn kleine lichte ruimtes waar ik me kan wassen, douchen, handen wassen. Die ruimtes kan ik zo inlopen. En dat doe ik ook op een speelse manier. Van de ene ruimte huppel ik naar de ander.

Lees meer »

De Shift

Vannacht droomde ik dat ik een licht aan zou steken voor een soort bijeenkomst met vele anderen. Ik had een afspraak om 11 uur om dat te doen. Ik wist in die droom dat ik vaker bij zo’n bijeenkomst was geweest om het licht aan te steken.

Lees meer »

Vrije wil en duistere krachten

Onlangs verkreeg Ernst via een droom en tijdens onze dagelijkse meditatie een aantal belangrijke inzichten: het evenwicht tussen licht en donker zal nu worden hersteld. De duistere krachten die nu op aarde zijn, zijn uit balans. De harmonie van onze 3D wereld zal echter hersteld worden. Onze vrije wil wordt gerespecteerd.

Lees meer »

Meditatie 9 april 2022

Na een korte introductie begonnen we met de eerste meditatie. Allereerst om onszelf goed te gronden en ons energieveld te zuiveren van ongewenste energieën die ons hoogste goed niet zouden dienen. Als altijd hielpen onze Spirits hiermee en zo zorgden we voor een energetisch veilige en zuivere ruimte. 

Lees meer »

Misleiding transformeren

De negatieve energie van misleiding tiert welig momenteel. Vooral in de media. Energetisch wordt er door de lichtkrachten flink gewerkt om deze energie collectief op te schonen en te neutraliseren. Dat gebeurt op meerdere niveaus en in meerdere, ook hogere, dimensies.

Lees meer »