Blog

Via onze meditaties, dromen en sessies met onze spirits stemmen wij regelmatig af op wat voor ons belangrijk is. Zodoende bereikt ons een schat aan informatie die van belang is voor ons, de mensheid en de nieuwe wereld. Datgene wat we willen delen met de wereld plaatsen we in de vorm van een  blogbericht hieronder. 

Interpreteren van dromen

Droombeelden zijn een vertaling van de energie. In dromen bestaat bijvoorbeeld géén aardse tijd. Door onze dromen te delen, gronden of verankeren wij deze energie vanuit het energetische/astrale naar het aardse. En als het bij jou resoneert, kun je zelf voelen wat het bij jou doet.

Wat Janet ons nalaat

Niets gebeurt zomaar in dit universum of zonder dat het wordt opgemerkt. Het overlijden van Janet Ossebaard brengt een - voor sommigen ongemakkelijke en onvoorstelbare - waarheid aan het licht, wellicht nog ongemakkelijker dan wat ze met haar levenswerk heeft gedaan. 

Lees meer »

Het universum voelt met ons mee

Niet alleen de aarde ascendeert, het hele universum doet mee. Een onderdeel hiervan is transformatie van onze collectieve pijn van eeuwen op aarde, op individueel niveau van vele levens… Pijn wil gevoeld worden, maar er is meer. Het wil losgelaten worden, maar niet vergeten. Vandaar dat we dit terugzien in vele herdenkingen “opdat wij niet vergeten”. Het roept om erkenning net zolang tot het he-le-maal gezien wordt, in al zijn volle lelijke en afschuwelijke omvang.

Lees meer »

3D+ en de shift

Het zag er in augustus even naar uit dat de shift heel dichtbij was. Er was sprake van een bedreigende situatie op aarde. In ieder geval hebben we een momentum van energie opgebouwd. En er is vanwege die dreiging ingegrepen door de lichtkrachten. De aarde is momenteel ook bezig met een upgrade van energie. Ze gaat verder…

Lees meer »

De paradox van de sleutel en het slot

Droom van vannacht: ik ben op een plek, een zwembadachtige omgeving. Er zijn kleine lichte ruimtes waar ik me kan wassen, douchen, handen wassen. Die ruimtes kan ik zo inlopen. En dat doe ik ook op een speelse manier. Van de ene ruimte huppel ik naar de ander.

Lees meer »

De Shift

Vannacht droomde ik dat ik een licht aan zou steken voor een soort bijeenkomst met vele anderen. Ik had een afspraak om 11 uur om dat te doen. Ik wist in die droom dat ik vaker bij zo’n bijeenkomst was geweest om het licht aan te steken.

Lees meer »

Vrije wil en duistere krachten

Onlangs verkreeg Ernst via een droom en tijdens onze dagelijkse meditatie een aantal belangrijke inzichten: het evenwicht tussen licht en donker zal nu worden hersteld. De duistere krachten die nu op aarde zijn, zijn uit balans. De harmonie van onze 3D wereld zal echter hersteld worden. Onze vrije wil wordt gerespecteerd.

Lees meer »