Lichtkrachten en Lichtwerkers, een krachtige eenheid

Gepubliceerd op 17 juni 2024 om 15:10

In de huidige voor ons energetisch zeer intensieve periode, krijg ik een opvallende droom. 

Energetisch intensief

Eerst iets over wat er energetisch zo intensief is. Enerzijds lijkt het erop dat Ernst en ik energetisch uit de matrix zijn gestapt. Wij kunnen hoge energie waarnemen, worden hiervoor nog gevoeliger en zijn ons nog meer bewust van contacten met diverse spirits. 

Anderzijds hebben wij nog steeds te maken met lagere duistere interferende energieën. 

Verder zijn we blijkbaar ook met ons hogere zelf behoorlijk intensief aan het werk. Dat gebeurt veelal 's nachts, deels onbewust en deels bewust via dromen en tijdens onze dagelijkse meditaties. 

Al met al zorgt dit alles ervoor dat we ons met vlagen fysiek vermoeid en geradbraakt voelen.

 

Droom

Ik ben op een plek waar veel mensen samen komen, het lijkt een ontmoetingsplek zoals ik die wel eens gezien heb op pelgrimsroutes. Houten tafels en houten bankjes in de buitenlucht bij een soort herberg. Naast mij zit Ernst, al is hij op dat moment net even van zijn plek af. Ik zit tegenover een oudere man met wie ik in gesprek ben. Als Ernst terugkomt, vertel ik hem over dit gesprek, terwijl de man nog steeds tegenover mij zit. Hij bevestigt mijn uitleg.

Als ik naar de man kijk, zie ik steeds andere energie, een andere persoon. Zien is niet helemaal het juiste woord. Het is meer een innerlijk weten, een innerlijk energetisch waarnemen. De personen en wezens die ik waarneem, zijn allemaal mannen. Het zijn lichtkrachten uit de spirituele wereld en lichtwerkers van de aardse wereld. Zo zie ik onder andere Merlijn, Ernst, en andere voor mij bekende lichtwerkers… Het zijn er veel en dat neem ik allemaal waar in deze ene persoon.

 

“One”

Is hij de Schepper? Niet helemaal, zo bedenk ik me naderhand. Hij vertegenwoordigt wel de scheppende kracht van het collectief van menselijke lichtwerkers en spirit lichtkrachten. Dit is “one”, zo weet ik. “We are one”, “the one(s) we are waiting for”…

Het feit dat ik vooral mannelijke figuren waarneem, staat symbool voor (wat in onze cultuur als mannelijk gezien wordt) daadkracht. Dat ik mannen zie, is dus geen letterlijk weergave, maar eerder een symbolische. Want daardoor word ik gewezen op de betekenis en ben ik in staat deze te beseffen. In dromen komen wel vaker dergelijke symbolen voor, die afhankelijk van cultuur en je eigen referentiekader een betekenis krijgen. 

Ik vertel Ernst in de droom wat deze man mij zojuist heeft gezegd. Achteraf gezien, is dit een hele bijzondere manier geweest om de energie te gronden in onze aardse werkelijkheid. Om tijdens de droom de energie al te vertalen naar woorden. Met de woorden veranker ik de droom, de betekenis en de energie. De droom zelf was vooral energetisch, zonder woorden! Dit besef ik pas 's ochtends als ik de droom deel met Ernst. Door deze verankering, wist ik me de droom te herinneren, want anders zou hij al weg geglipt zijn. Het was dus belangrijk deze droom en boodschap te begrijpen!

 

De boodschap van de man komt hierop neer: “We hebben er genoeg omheen gedraaid. Het is tijd om de kabaal te ontmoeten, te confronteren, de confrontatie aan te gaan.”

 

Blijkbaar is de collectieve energie nu zover dat we voldoende verenigd zijn en klaar zijn voor een volgende (eind?)fase in de overwinning van het licht, zo lijkt het.

De duistere krachten zijn niet als “one”, want zij missen de goddelijke verbinding met de bron en er zijn ondertussen behoorlijk wat “gaten” geslagen in de duistere energieën.

 

“Man with many faces”

Verder bedenk ik me dat toen ik Ernst pas leerde kennen ik herhaalde malen “man with many faces” doorkreeg. Deze droom heeft hiermee te maken. Dit is de man met vele gezichten. Nu pas begrijp ik deze woorden uit 2016.

Het is een van de monumentale rode draden door ons energetisch werk en dat van vele anderen. Het voelt alsof wij nu iets afgerond hebben dat wij toentertijd zijn aangegaan, al hadden we toen geen flauw idee waar dit alles naar toe zou leiden en wat dit allemaal zou inhouden.

We hebben een belangrijke mijlpaal bereikt. Wij (lichtwerkers en lichtkrachten) hebben voldoende energetisch momentum opgebouwd en zijn nu krachtig verbonden als een ofwel “as one”.

Hulp en bescherming

's Ochtends na de droom tijdens onze meditatie krijg ik de geruststellende mededeling “All is well”. Gelukkig, want deze energetische krachttoer heeft de afgelopen weken nogal wat fysieke consequenties gehad, zodanig dat het voor mij nogal verontrustend aanvoelde. Vanwege de fysieke pijn was ik die nacht zelfs opgestaan om CBD druppels te nemen. Ook heb ik om hulp en bescherming aan de Light Warriors en een healing aan de Pleiadiers gevraagd. 

Met een knipoog van het universum volgde nog deze synchroniciteit: dat het veel energie heeft gekost, krijg ik namelijk bevestigd als ik die ochtend na de droom en onze meditatie mijn tanden wil poetsen en de elektrische tandenborstel volkomen leeg is, terwijl hij normaalgesproken eerst een paar keer hapert voordat ie echt leeg is.

 

Van hart tot hart.

Vera