De paradox van de sleutel en het slot

Gepubliceerd op 7 augustus 2022 om 11:06

Droom van vannacht: ik ben op een plek, een zwembadachtige omgeving. Er zijn kleine lichte ruimtes waar ik me kan wassen, douchen, handen wassen. Die ruimtes kan ik zo inlopen. En dat doe ik ook op een speelse manier. Van de ene ruimte huppel ik naar de ander.

Dan zie ik één donkerder, onbelichte, ruimte met een veel grotere en zware deur. Deze deur staat echter op een kier. Daar kan ik ook terecht, besef ik. Ik duw met mijn handen de zware deur een klein stukje verder open. 

Tegelijkertijd realiseer ik me dat ik de elektronische sleutel voor deze deur in mijn handen heb. Ik weet direct dat het nu ook de bedoeling is dat ik deze sleutel ga gebruiken. Het elektronische slot waar ik de sleutel voor moet houden, bevindt zich echter net om het hoekje binnen in de ruimte. Als ik de sleutel uit mijn broekzak haal en voor het slot beweeg, gaat de deur moeiteloos helemaal open.

elektronische sleutel

Uitleg

De kleinere ruimtes staan voor al het zuiverende, transformerende en bewustwordingswerk dat we tot nu toe hebben gedaan. We zijn NU klaar voor de volgende stap, en dat is het openen van de zware deur. Het grotere werk, een volgende fase… Daarom staat deze deur nu al op een kier. Het is aan mij om de sleutel te gebruiken en de deur verder te openen.

De paradox is dat ik de sleutel alleen kan gebruiken door deze door de kier naar binnen te steken en om het hoekje voor het slot moet houden. Alleen dan gaat de deur zonder duwen moeiteloos open. 

Besef dus...

Ik besef dat we al onze mogelijkheden NU kunnen ontsluiten. De deur staat al op een kier en we hebben zelf de sleutel in handen om deze helemaal en moeiteloos te openen. De volgende fase staat voor de Shift. 

Het creëren van overvloed, ons zelfgenezend vermogen, reizen door tijd en ruimte en zelfs spelen met zwaartekracht… Noem maar op, alles is in de 5de dimensie binnen ons bereik. 

Wat een prachtig besef!

Vera