De Shift

Gepubliceerd op 3 augustus 2022 om 09:50

Vannacht droomde ik dat ik een licht aan zou steken voor een soort bijeenkomst met vele anderen. Ik had een afspraak om 11 uur om dat te doen. Ik wist in die droom dat ik vaker bij zo’n bijeenkomst was geweest om het licht aan te steken.

De betekenis: het aansteken van het licht staat symbool voor de Shift. Te elfder uren betekent “op het laatste moment“ of “net op tijd”.

Toelichting: in de jaren 60 en ook op enkele andere momenten stonden we ook op het punt om de Shift in te zetten. Toen was echter het momentum nog niet bereikt. En er zijn daarna waarschijnlijk meer mensen weer teruggevallen in de energie of bleven langer spiritueel in slaap. 

Voorwaarde voor de Shift is dat er voldoende mensen spiritueel wakker moeten zijn om dat momentum op te bouwen. Dat ogenblik hebben we nu bereikt!

Vera

Aansteken Vlam