Vrije wil en duistere krachten

Gepubliceerd op 1 juli 2022 om 16:36

Onlangs verkreeg Ernst via een droom en tijdens onze dagelijkse meditatie een aantal belangrijke inzichten: het evenwicht tussen licht en donker zal nu worden hersteld. De duistere krachten die nu op aarde zijn, zijn uit balans. De harmonie van onze 3D wereld zal echter hersteld worden. Onze vrije wil wordt gerespecteerd.

Normaalgesproken zijn licht en donker in de dualiteit in onze wereld in balans. Gebeurtenissen die zich wereldwijd en persoonlijk ontvouwen zijn gebaseerd op afspraken die zielen maakten voordat ze op aarde incarneerden. Op die manier konden zielen de rol van 'slechterik' en 'goeierik' spelen op basis van zielsafspraken. Dat is de betekenis van onze vrije wil. Niet te verwarren met je aardse vrije wil. Verderop in dit blog daarover meer.

Wat wij nu echter ervaren is buiten proportie. De duistere krachten overspelen hun duistere agenda tegen de vrije wil van de hogere zelven of zielen. Wat zij doen, is dus niet meer gebaseerd op zielsafspraken.

Door vele lichtwerkers, namens het collectief, is gevraagd aan de hogere lichtkrachten om in te grijpen in deze schending van kosmische wetten. Daar wordt gehoor aan gegeven.

Wereldwijd worden duistere energieën van de aarde verwijderd en worden we enorm geholpen!

Een eenvoudige oefening

Je kunt jouw eigen energie zuiveren van duisternis of disharmonische energieën die niet jouw hoogste goed, zieleplan of jouw intentie dienen. Je kunt vervolgens je energieveld beschermen en je lichtkracht versterken. Dat kun je bijvoorbeeld doen met deze dagelijkse eenvoudige oefening:

Visualiseer jezelf in een veld van beschermend Wit Licht rondom je. Breng je chakra's in balans met je intentie. Geef bevel aan alle duisternis om dit veld, je energielichaam en fysieke lichaam te verlaten. Vul jezelf tot in de kleinste cellen met jouw zuivere energie en vraag eventueel je helende gidsen om een healing.

Weet dat sommige duistere krachten zich zullen verstoppen of vertrekken en terugkeren. Het is jouw recht als soeverein wezen van Licht om ze de toegang te ontzeggen. Ze moeten vertrekken. Ze zullen gaan. Maar ze blijven rondhangen totdat jij het bevel geeft!

* Oefening ontleend aan deze boodschap van Pleiadiërs: Akatu - June 25, 2022 - Family of Taygeta

Vrije wil, plan B of plan C...

Wij hebben onze Spirits gevraagd hoe het in zijn werk gaat als je aardse zelf iets anders wil dan je hogere zelf. Of als de geplande gebeurtenissen die nodig zijn voor een levensles in conflict komen met een andere les. Dit is iets dat kan gebeuren ook in een harmonische 3D realiteit, en staat los van de disbalans door de duistere krachten die hierboven is beschreven.

Ze antwoordden dat soms de uitwerking van een zielscontract op een alternatieve manier wordt uitgevoerd. Plan B zeg maar. Het gaat niet altijd om de specifieke gebeurtenis, maar om de levensles die er achter zit.

Voorbeeld: Als iemands levensles betekent dat hij of zij te maken krijgt met het ondergaan van ultieme macht door een ander zou degene slachtoffer kunnen worden van moord. Vermoord worden is in dit geval slechts de uitwerking. De les haalt iemand uit de ervaring zelf. In plan B zou de moord vervangen kunnen worden bijvoorbeeld door niet-dodelijk geweld. Want door dat geweld ervaart de persoon ook de macht van een ander en de bijbehorende levensles.

Er is ook een plan C mogelijk afhankelijk van iemands niveau van bewustzijn: Iemand die heel sensitief is, kan dezelfde levensles via iemand anders afronden. Dat gebeurt als deze persoon de ervaring en gevoelens van een ander zodanig kan voelen dat het is alsof deze persoon zelf de ervaring doormaakt. Zijn of haar eigen levensles hoeft dan niet meer zo intensief te zijn of kan dan zelfs worden afgerond. Op dat moment verandert de persoon ook de eigen tijdlijn! Plan C komt momenteel vaker voor, want de mensheid is veel bewuster geworden.

Tijdens ascentie wordt ons aardse zelf steeds meer een met ons hogere zelf. De vrije wil van ons aardse zelf en ons hogere zelf zullen dus steeds meer samenvallen. We zullen dan bewuster onze tijdlijnen en zielscontracten kunnen creëren.

Hoe nu verder?

Als deze informatie met je resoneert, zou je zelf de betekenis of impact van deze informatie kunnen voelen of jouw deel van deze puzzel kunnen ontvangen. Op die manier aarden we deze energie verder, cocreëren we onze mooie wereld en herstellen we de harmonie.

Wil je samen met ons over dit thema van gedachten wisselen, samen bovengenoemde oefening doen of samen mediteren? Laat het ons vooral weten en stuur een bericht.

Ernst en Vera