Meditatie 9 april 2022

Gepubliceerd op 10 april 2022 om 13:55

Na een korte introductie begonnen we met de eerste meditatie. Allereerst om onszelf goed te gronden en ons energieveld te zuiveren van ongewenste energieën die ons hoogste goed niet zouden dienen. Als altijd hielpen onze Spirits hiermee en zo zorgden we voor een energetisch veilige en zuivere ruimte. 

Tijdens deze door Vera geleide meditatie namen onze gidsen ons vervolgens mee naar een speciale plek op aarde. Voor iedere deelnemer bleek dit een andere plek te zijn. We maakten verbinding met ons hart en de plek. Onze harten verbonden zich met het hart van Moeder Aarde. Vanuit deze verbinding voelden we ons gedragen door de aarde en intens verbonden. Na de meditatie deelden we onze ervaringen met elkaar. Ervaringen die tegelijkertijd heel persoonlijk maar ook als iets gemeenschappelijks werden verwoord.

 

Tulpen en rozen

Bij de tweede door Ernst geleide meditatie konden we, geleid door onze gidsen, ons eigen unieke licht voelen en versterken. Vervolgens verbonden we ons met elkaar. We voelden allemaal hoe deze verbinding het licht van de groep nog krachtiger maakte. Daarna visualiseerden we hoe we ons met de lichten van anderen in de wereld konden verbinden. En zodoende wereldwijd het licht verankeren en versterken. We kunnen altijd terug naar dit gevoel op ieder moment dat we daar behoefte aan hebben.

Niet voor niets brak tijdens de meditatie de zon door de winterse buien en zaten we volop in het zonlicht. We deelden ervaringen.

We rondden af met het trekken van een engelenkaart en bespraken de uitleg. Degene die de kaart trok, bepaalde uiteindelijk zelf de betekenis. Zo kreeg ieder van ons nog een treffende persoonlijke boodschap mee. Vervuld van de krachtige hoge energie van deze prachtige middag sloten we af.

Met dank aan de vijf deelnemers.

Ernst en Vera

Wil je een keer meedoen, kijk dan hier voor alle data en reserveer een plekje.