Misleiding transformeren

Gepubliceerd op 12 maart 2022 om 12:12

De negatieve energie van misleiding tiert welig momenteel. Vooral in de media. Energetisch wordt er door de lichtkrachten flink gewerkt om deze energie collectief op te schonen en te neutraliseren. Dat gebeurt op meerdere niveaus en in meerdere, ook hogere, dimensies.

Om hier op individueel niveau aan bij te kunnen dragen, geef ik je graag deze tip:

Gebruik jouw eigen meditatie techniek ter voorbereiding, om je energetisch te beschermen en om je goed te gronden. Vraag hierbij hulp van je gidsen, engelen, opgestegen meesters. Spirits die jouw zuivere intentie ondersteunen. Maak gebruik van de transformerende energie van bijvoorbeeld de violette vlam, een energetische reinigende douche of enkele bewuste ademhalingen.

Zonlicht door bomen bos

Zuiver vervolgens al je energievelden van de negatieve energie van misleiding. Zuiver jezelf ook van ruis en andere storende disharmonische energieën. Visualiseer dat deze disharmonische energieën uit je celgeheugen verdwijnen. Verbind je met je hogere zelf en je andere (multidimensionale) zelven. Verbind je met je hart en visualiseer dat je vervolgens je energievelden in al je dimensies en lichaamscellen helemaal opvult met jouw zuivere energie van waarheid.

En last but not least, het helpt om regelmatig afstand te nemen van de berichtgeving in alle media. De misleiding zit zoals bekend in mainstream media, maar helaas ook in berichten van alternatieve media. Weest je bewust van de aanzuigende werking van misleidende verhalen van anderen.

 

Vera