Een tijdlus

Gepubliceerd op 8 januari 2022 om 17:02

Even leek het in januari mis te gaan. De duistere tegenkrachten waren opnieuw volop bezig. In een laatste poging vermoedelijk. En sommige tegenkrachten deden dat - met het gebrek aan leiding - als een kip zonder kop.

In het collectief ontstond er opnieuw veel verwarring. Sommige mensen ervaarden ook een terugslag in hun vooruitgang. Er waren pieken van duistere energie. De tijdlijn leek beschadigd, zo zag het er althans voor ons uit. Wij voelden het persoonlijk onder andere in onze fysieke conditie, oude fysieke klachten leken terug te komen en zelfs te verergeren, waar ze eerder juist leken te verminderen.

tsunami

Collectief is er al eerder gevraagd om ingrijpen, zie ook berichten op deze site en specifiek deze meditatie in december, op midwinter. https://eventnl.wordpress.com/2021/12/16/belangrijke-meditatie-activatie-op-21-12-2021-om-17-00-uur-nl-tijd-doe-mee/. Ook was het al eerder duidelijk geworden dat de tegenkrachten eigenlijk geen schijn van kans meer hebben. Ze worden niet meer gevoed. Het is onmogelijk onze ascentie nu nog tegen te houden of onze eerder ingezette tijdlijn onherstelbaar te beschadigen. We zijn onmiskenbaar energetisch al bezig met de fundamenten van de nieuwe wereld. 

In onze meditatie vanmorgen zag Ernst hoe dat ingrijpen er uitzag. De lichtkrachten maakten een soort tijdlus, een time loop. Energetisch gingen ze een stuk terug in de tijd tot vlak voor het punt waarop het mis ging, vermoedelijk eind december of begin januari. Van daaruit stuurden ze een soort tsunami van energie naar dit punt in de tijd. Deze energie ging vervolgens via de lus weer vooruit in de tijd en zuiverde alles op zijn weg. Tot aan dit moment. 

Of de gevolgen van deze - nu geneutraliseerde - verstoring nu nog zichtbaar zijn, dat weten we niet. We zullen dit vanzelf merken.

De beelden die wij door krijgen, zijn zoveel mogelijk aangepast aan wat wij met ons menselijk brein kunnen bevatten. Mijn voorstellingsvermogen in deze gaat niet veel verder dan films als “Déjà Vu“, “StarTrek” of “Back to the Future“. Maar dat er meer mogelijk is dan ik kan bevatten, dat is zeker!

Een gerepareerde kraan en groene stoplichten

Voor wie het tot hier nog kan volgen en ons vorige bericht heeft gelezen, hier nog een staartje. We dachten toen dat de synchroniciteit van de kapotte kraan ermee te maken had dat de twee stromen samen zouden komen in een stroom, symbolisch voor eenheidsbewustzijn. Dat gaat weliswaar gebeuren, maar onze kraan liet het verloop iets anders zien. De nieuwe kraan met een hendel bleek namelijk niet de juiste maten te hebben en de loodgieter raadde ons af deze te installeren. Om een lang verhaal kort te maken: de nieuwe kraan (met een hendel in plaats van twee knoppen) hebben we teruggestuurd. De loodgieter kon echter wel de oude kraan met twee knoppen helemaal repareren en die doet het nu weer prima. 

Stromende kraan

Deze synchroniciteit staat opnieuw symbool voor de twee stromen. De warme en koude knoppen voor de tegenkrachten en de lichtkrachten, die zich nu naast elkaar vermengen. De tijdlijn is hersteld. Vanaf hier kunnen we wel weer verder naar de volgende fase. Dat betekent dat de twee stromen helemaal in elkaar zullen overgaan. Naar het eenheidsbewustzijn. Misschien wel langzamer als we hadden gedacht. Dat liet het universum mij vanmorgen zien op mijn tochtje van de bio winkel door de stad naar huis. Toen ik mijn tempo iets verlaagde, en wat langzamer fietste, sprongen de stoplichten die ik achtereenvolgens passeerde allemaal op groen.

Vera