Wat Janet ons nalaat

Gepubliceerd op 26 december 2023 om 10:06

Niets gebeurt zomaar in dit universum of zonder dat het wordt opgemerkt. Het overlijden van Janet Ossebaard brengt een - voor sommigen ongemakkelijke en onvoorstelbare - waarheid aan het licht, wellicht nog ongemakkelijker dan wat ze met haar levenswerk heeft gedaan. 

Door toedoen van duistere astrale krachten werden de mentale kwellingen haar teveel. Dit gaat veel verder dan een duistere elite op onze fysieke aarde. Een - voor velen onzichtbare - niet-fysieke werkelijkheid die tegelijkertijd met haar overlijden nú opgemerkt is door de Lichtkrachten.

Tijdens haar reis naar de andere kant van de sluier heeft ze ook het bewustzijn van Lichtwerkers hier op aarde gevoed met deze kennis. Kennis die gebruikt zal worden om onze healingen te upgraden en vele bekende en minder bekende lichtwerkers te vrijwaren van dergelijke ongekende aanvallen van het duister.

Janet Ossebaard

Duistere krachten zullen met wortel en al uitgeschakeld worden. Want dat is waar de Schepping nu mee bezig is. Zich te ontdoen van dit duister. Onze aarde is het sluitstuk van deze universele operatie…

Dankjewel Janet!

Ernst ♾️ Vera

Nawoord (30 december 2023) 

Ik zie op diverse sociale media de wildste speculaties over haar dood voorbijkomen en laat die voor wat ze zijn. Mijn post laat zien wat ze nalaat aan lichtwerkers/healers, en dat hebben Ernst en ik in een bijzonder moment mogen voelen. 

Ik heb er bewust een heel kort blogje van gemaakt onder het mom “een goed verstaander heeft maar een half woord nodig” en diegenen zullen precies dat begrijpen wat nodig is om nu begrepen te mogen worden.

Voor een beter begrip nog even dit: Er zijn meerdere lichtwerkers die juist in deze tijd naar Huis gaan, noodgedwongen! Enerzijds omdat de duistere aanvallen hun anders teveel zouden worden en ze zouden bezwijken. Anderzijds omdat ze hun werk beter aan de andere kant van de sluier kunnen voortzetten, omdat ze in het aardse teveel gehinderd worden.

Tijdens hun oversteek laten ze soms iets na voor degenen die ze achterlaten en mogen en kunnen helpen. Een waar geschenk van hun aanwezigheid dat ik vaker heb mogen voelen en waar ik me zeer dankbaar voor voel.

Vanuit de andere kant van de sluier zetten deze Spirits hun prachtige lichtwerk in deze eindtijd voort.

Vera