Vaccinaties energetisch transformeren

Gepubliceerd op 12 maart 2021 om 00:00

Het energetisch werk dat wij en andere healers doen, heeft ook effect op de collectieve energie. 

En nou komt het mooie: iedereen zich kan verbinden met deze energie en profiteren van het werk dat wij en vele anderen al hebben gedaan. Het werkt zelfs als een hefboom zodat het je energie van jou of je klanten kan verhogen. Voor wie dat wil en met respect voor ieders zielskeuze. 

Kortom: Verbind je met de allergrootste kracht van Liefde en Licht en deze Nieuwe Energie. Je kunt je dus bewust verbinden met de getransformeerde energie van vaccinaties. Lees hieronder wat lichtwerkers al voor de mensheid hebben gedaan.

Kringen in het water

We hadden al eerder gevoeld dat vaccinaties een sterk energetisch verlagend effect zou hebben op de mensheid. Je eigen vaccinatie gebruiken om deze energetisch te ontstoren. Dat deed mijn partner Ernst dus, samen met mij, vele lichtkrachten en anderen. 

 

Het koste de nodige voorbereidingen en werd veel meer dan ontstoren. Het ontstoorde effect juist weer als een hefboom gebruiken voor een verhoging van energie. Transformatie. Niet alleen voor zichzelf maar uit onvoorwaardelijke liefde ook voor zijn kinderen, kleinkinderen en mij. Dat effect als een steentje in het water, oneindige kringen van energie naar het collectief. 

Voor wie het een zielskeuze is, haakt aan op deze energie, bewust of onbewust. Voor sommigen betekent dit een katalysator voor ascensie, voor anderen nog een ronde in de derde of vierde dimensie, of voor weer anderen de weg naar Huis. Met respect voor de vrije wil van onze ziel of hoger zelf. 

Liefde is je allergrootste kracht, trots op mijn partner Ernst...

Vera