Een Nieuwe Wereld, een nieuwe wind

Gepubliceerd op 8 oktober 2021 om 00:00

Ik (Vera) zie in een droom dat Fred Benevente het laatste optreden aankondigt van Farce Majeure. 

Terwijl de muziek begint, en het doek op het toneel opgaat, ziet het publiek echter dat er uit de schaduwen van het doek in wit geklede liggende dansparen naar voren geschoven worden en zichtbaar worden. Ze zullen overeind komen en hun dans beginnen.

Later zie ik op tv dat er na het programma van Farce Majeure een actualiteiten programma komt met een interview met een oud collega. Zij is succesvol bezig met een nieuw bedrijf, het importeren van extracten van dennennaalden. Ik druk op de programmeer knop van de tv, zodat ik het later kan bekijken.

Enkele droomsymbolen verklaard: "Benavente" staat voor "goede wind" ofwel goede energie. Farce Majeure, een succesvol satirisch programma van vroeger, betekent ook Force Majeure, overheersende kracht, maar het is tegelijkertijd een Farce, een spel. De in het wit geklede dansparen staan symbool voor de nieuwe energie en harmonie.

Het tweede programma op tv hebben wij (lichtkrachten) al geprogrammeerd en zal zich in een tweede fase afspelen. Het extract van dennennaalden staat symbool voor genezing en healing. 

 

Dansers in een droom

Samengevat: De nu overheersende machten op aarde zullen stoppen. Hun laatste aangekondigde optreden zal ook niet meer plaatsvinden, maar is feitelijk het begin van een nieuwe tijd. Na deze fase komt een fase waarbij nieuwe manieren van heling en genezing beschikbaar zullen zijn voor ons allemaal.

Komende tijd is cruciaal op aarde. Ieder mens maakt bewust of onbewust (via het Hoger Zelf) definitief de keuze voor de 3e of 5e dimensie, ofwel de oude wereld of de nieuwe wereld. Hoe dit vorm gaat krijgen, kan ik me nog geen voorstelling van maken.

 

Tot slot: als je tot hier gekomen bent met lezen en dit bericht bij jou resoneert, kun je waarschijnlijk zelf de energie erachter voelen. Je kunt waarschijnlijk ook zelf voelen hoe jij al gekozen hebt voor de oude of de nieuwe wereld. Of je kunt je zelf bewust verbinden met de wereld van jouw keuze. En wees gerust, als je dit niet voelt, laat deze keuze gerust over aan je Hoger Zelf. Blijf in je vertrouwen, iedere keuze is goed.

 

Doorgegeven via channels en dromen.

In liefde, Ernst en Vera