Booster voor het grid

Gepubliceerd op 19 november 2021 om 09:07

Maansverduistering vrijdagochtend 19 november. Vanmorgen hebben we het energetisch grid samen met ons team, waaronder Arcturianen en Aardewezens, bijgesteld. Het idee om dat te kunnen en mogen doen, ontstond spontaan tijdens onze dagelijkse meditatie. 

Het grid stond al enkele weken op 85% ingesteld, een soort warming up voor nu. Ernst stelde het bij naar 100%. Op sommige plekken kreeg het grid zelfs een booster naar 125%. Voor sommige mensen en plekken op aarde zal dit aan de hoge kant zijn. Wees gerust er wordt voor ze gezorgd onder andere door hun gidsen. 

Merlijn helpt ons verder. Hij roert in een kookpot en bereidt een energetische vloeistof die de sluier dunner zal maken. Engelen nemen de vloeistof mee naar grote hoogten en verspreiden het, als een soort chemtrails maar natuurlijk is dit compleet andere energie, door de atmosfeer over de aarde.

Verder waren we de afgelopen dagen aan het stoeien met de term vortexmeester. Een term die voor ons gevoel niet goed beschrijft wat onze rol is. We kregen door dat de term Gridmasters beter past bij onze taak. Dit wordt nog aangepast op deze site...

Ernst en Vera